Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΡΙ "ΔΗΘΕΝ" ... Ο ΛΟΓΟΣ & SUPER ντοματοπαραγωγούς έχει ο νομός Σερρών

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ...

πλην ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ που στάθηκε στο ύψος του

Σύσκεψη στη Νομαρχία των οργανωμένων Τοματοπαραγωγών

Πρόστιμα στους τοματοπαραγωγούς για «δήθεν εικονικά τιμολόγια»

Στην αίθουσα της Νομαρχίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» το Σάββατο 21/11/2009 και ώρα 1:00 μ.μ πραγματοποιηθηκεί σύσκεψη με θέμα: «πρόστιμα στους Τοματοπαραγωγούς για δήθεν εικονικά τιμολόγια» κατόπιν Πρόσκλησης της Οργάνωσης Παραγωγών Ε.Α.Σ. Νομού Σερρών και της Ομάδα τοματοπαραγωγών, υπό την αιγίδα του πράσινου αυτοδιοικητικού Νομάρχη (γνωστού αγροτοπατέρα) στην οποία συμετείχε ο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μπόλαρη δια αντιπροσώπου οι βουλευτές του Νομού, κκ Λεονταρίδης , Καρυπίδης, Κόλλια, Κουτμερίδης, Τζελέπης και Πολατίδης , ο κ. Νομάρχης φυσικά, και υπηρεσιακοί παράγοντες από την ν Δ/νση Γεωργίας τις δύο Ενώσεις , τις βιομηχανίες ΣΕΡΚΟ -ΝΟΣΤΟΣ και τις δύο Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων ΟΔΑΣ-ΟΑΣ για να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της συγκλάλυψης των αγροτών που εμπλέονται στην υπόθεση με τα εικονικά τιμολόγια και την παράνομη είσπραξη κοινοτικών επιδοτήσεων εκατομμυρίων ευρώ.


Οι παραβάτες κλήθηκαν από τις αρμόδιες Δ,Ο.Υ. να πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν και να υποστούν τις εκ του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις.


Όμως η πολιτική αλητεία στον Νομό μας είναι απύθμενη.


Σύσωμος ο πολιτικός κόσμος ανταποκρίθηκε στην προκλητική Πρόσκληση των παραβατών και αφού συσκέφθηκαν αποφάσισαν ότι συμπαρίστανται στους παραβάτες και εν δυνάμει απατεώνες αγρότες ζητώντας να διαγραφούν τα πρόστιμα, αμφισβητώντας τις ελεγκτικές διαδικασίες του Ελληνικού Κράτους που διαπίστωσε και βεβαίωσε τις παραβάσεις, αποδίδοντας ευθύνη και στους ελεγκτές για τον αήθη "διωγμό των ταλαίπωρων αγροτών".


Ο μόνος που αντιστάθηκε στον παραλογισμό ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , ο Σταθης Κουτμερίδης και είναι προς τιμήν του.


Κύριοι, η Σερραϊκή Κοινωνία σας έχει συχαθεί πλέον όλους εσάς αλλά και τα ΜΜΕ που σας σιγοντάρουν ...


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΔΗΘΕΝ" ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.


Τα επίμαχα Τιμολόγια ή ειναι ΕΙΚΟΝΙΚΑ ή ΟΧΙ


Και από την στιγμή που βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις και επιβλήθηκαν τα πρόστιμα , αυτοί οι κύριοι " οι μονίμως διωκόμενοι" και " μονίμως αδικηθέντες", οι σύγχρονοι νταβατζήδες υπό την ανοχή και για μικροκομματικά οφέλη των πολιτικάντιδων, της σερραϊκης κοινωνίας οφείλουν εφόσον ζούμε σε μία ευνομμούμενη πολιτιεία να προσφύγουν στα αρμόδια διαστήρια προκειμένου να αποδείξουν το όποιο δίκαιό τους και όχι να εκστομίζουν

απειλές για καταλήψεις και κινητοποιήσεις.


Και σεις κύριοι Τζελέπη και Πολατίδη που χωρίς ντροπή προτείνατε την διαγραφή των προστίμων και την παραγραφή (;) των χρεών των αγροτών που παρανόμησαν με πολιτική απόφαση καλον θα είναι να σοβαρευτείτε αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας διότι υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες με παρόμοια προβλήματα.


Οσο σεις κύριε Νομάρχα με την υποδαύλιση τέτοιων ενεργειών καταντήσατε αστείο και φαιδρό το πρόσφατο μήνυμά σας επ' ευκαιρία των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρετε :


"Στα χρόνια που ακολούθησαν, με οδηγό τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κατακτήθηκαν μεγάλοι στόχοι. Οι Έλληνες, με τους κοινωνικούς αγώνες και τις θυσίες μας, οικοδομήσαμε μια ισχυρή δημοκρατία."


AN AYTO TO ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΩΣ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


τότε "ή στραβos είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε"


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SUPER ντοματοπαραγωγούς έχει ο νομός Σερρών, που παράγουν από 10 μέχρι 14,5 τόνους το στρέμμα και δεν είναι όλοι «ίσοι και όμοιοι».
Μερικοί είναι πιο «ίσοι» από τους «άλλους»……………..
Ο ΙΑΚΧΟΣ μπορεί να φωνάζει αλλά δεν έχει δίκιο…
Δεν είναι δυνατόν ο μικρός και φτωχός ντοματοπαραγωγός να βγάζει 6 τόνους το στρέμμα και «οι ηγέτες του» να βγάζουν επίσης 6…
Αυτοί θα πρέπει να βγάζουν παραπάνω..
Κι έτσι κι έγινε:
Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νομού Σερρών ΚΥΡΙΟΣ Ιωάννης Ταουσάνης του Θωμά, δεν μπορεί να βγάζει 6 τόνους το στρέμμα, όσο κι ένας τυχαίος ντοματοπαραγωγός….
Αν είναι δυνατόννννν
Αυτός το 2002 καλλιέργησε στο ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ 39,7 στρέμματα ντομάτα και παρέδωσε στην βιομηχανία ΑΡΓΩ ΑΕ … μόνο 396.022 κιλά ντομάτας…
Δηλαδή είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ντοματοπαραγωγός των 10 τόνων το στρέμμα! (περίπου)
Δεν είναι όμως μόνο αυτός…
Υπάρχει κι ένας άλλος που είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ για CHAMPION LEAGUE!!!
Είναι ένας άλλος ΚΥΡΙΟΣ, ο ΚΥΡΙΟΣ Τασάκος Αθανάσιος του Θεοχάρη, ο οποίος το 2002 (επίσης) έσπασε Πανελλήνιο ρεκόρ παραγωγής….
Αυτός το 2002 καλλιέργησε στον ΠΡΟΒΑΤΑ 37,6 στρέμματα ντομάτα και παρέδωσε στην βιομηχανία ΑΡΓΩ ΑΕ … μόνο 355.539 κιλά ντομάτας…
Και εκείνη τη χρονιά, ο φουκαράς, έπαθε μεγάλη ζημιά για αυτό και ο ΕΛΓΑ τον αποζημίωσε για ποσότητα 189.700 κιλών ντομάτας!!!!!!!!!
Δηλαδή σαν να έβγαλε παραγωγή 545.239 κιλών ντομάτας στο σύνολο, καταρρίπτοντας νέο ρεκόρ με 14,5 τόνους το στρέμμα……
Και μετά κλαίνε οι αγρότες…….. με 14,5 τόνους το στρέμμα…. Δηλαδή πόσους θέλουν να βγάλουν??????? 30 τόνους το στρέμμα για να είναι ικανοποιημένοι??????
Και μία ερώτηση:
Γιατί ενώ ο ΚΥΡΙΟΣ Ιωάννης Ταουσάνης έβγαλε 10 τόνους το στρέμμα δεν είναι στο πόρισμα ενώ είναι παραγωγοί με 8 και 9 τόνους?????
Είναι πιο «ίσος» ο ΚΥΡΙΟΣ Ταουσάνης???
Είναι πιο «ΕΞΥΠΝΟΣ» από τους απλούς ντοματοπαραγωγούς?????
Κατάλαβες ΙΑΚΧΕ….
Βάλανε μπροστά τα ήσυχα τσιροπούλια για να κρυφτούν τα αρπακτικα γεράκια……..
Μπράβο στο ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ που στάθηκε στο ύψος του!
Κρίμα για τους άλλους Βουλευτές που ζητούνε άλλος να πληρώσει το πρόστιμο άλλων…

Υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΑ ΣΕΡΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Άϊντε !!! Όλα τα λαμόγια των Σερρών στη πίστα.

Με αυτά ασχολούνται οι Βουλευτές μας??

Δεν υπάρχουν σχόλια: