Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Μια πρόταση για περικοπή δημοσίου χρήματος...

Να μην πάρουν καμία αποζημίωση οι αντινομάρχες και αντιδήμαρχοι το 2010
.
Από τον Σπύρο Λάτσα
Δημοσιογράφο
.
Αγαπητό Press-gr
Κάνω μία πρόταση στο Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση αλλά και στον Υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τις «αποζημιώσεις» των Αντιδημάρχων και των Αντινομαρχών. Προτείνω να μην πάρουν καμία αποζημίωση για το 2010, ώστε να υπάρξει μεγάλη περικοπή στο Δημόσιο χρήμα.
Για παράδειγμα. Στη Νομαρχία Δράμας οι Αντινομάρχες είναι 4 και παίρνουν 2.200 ευρώ τον μήνα. Δηλαδή στο σύνολο του έτους θα πάρουν 105.600 ευρώ. Μόνο από την Νομαρχία Δράμας
Αν σε αυτά τα χρήματα προσθέσουμε και τις αποζημιώσεις των Νομαρχιακών Συμβουλίων όλων των Νομαρχιακών Συμβούλων καθώς και τις αποζημιώσεις από τα Διευρυμένα Νομαρχιακά Συμβούλια, αντιλαμβάνεστε πως το ποσόν ξεπερνάει κατά πολύ τις 120.000 ευρώ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ…ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ…
Επίσης κκ. Υπουργοί, οι συντριπτική πλειοψηφία είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι ή συνταξιούχοι Δημοσίου. Επομένως δεν...

θα τους μείνουν απλήρωτοι όπως οι εκατοντάδες άνεργοι στη Χώρα μας. Έχω και άλλες προτάσεις για περικοπή…αλλά δυστυχώς η Δράμα είναι μακριά από την Αθήνα.
Με ειλικρινή εκτίμηση καθώς τα χρόνια μου πολλά σε Σας προσωπικά στις Οικογένειες Σας αλλά και στους συνεργάτες Σας.

Tι λέτε και για Σέρρες μεριά???

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ.